Kansalaisadressi

[emailpetition id=”1″]Tule mukaan allekirjoittamaan kansalaisadressi, jossa puolustetaan terveys- ja hyvinvointipalveluja sekä kansallista lainsäädäntövaltaa. Adressi allekirjoituksineen toimitetaan kevään eduskuntavaalien jälkeen hallitusneuvottelujen vetäjälle sekä puolueiden puheenjohtajille.

Jatkamme nimien keräämistä myös vaalien jälkeen. Nimet toimitetaan pääministerille sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan, suuren valiokunnan ja ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajille aina kun uusi 2000 nimen lista on tullut täyteen. Keräämme nimiä myös perinteisemmin kynällä ja nimilistalla.

Kun olet allekirjoittanut kansalaisadressin, saat meiltä vahvistuspyynnön antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tehdä vahvistuksen klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Kiitos osallistumisesta!

Adressin sisältö:

Terveys ja demokratia ovat liian kallista kauppatavaraa

EU neuvottelee Suomen puolesta Lissabonin sopimuksen mandaatilla ns. vapaakauppasopimuksia (TTIP, CETA, TiSA). Sopimusten vaikutukset ovat herättäneet Euroopassa aktiivista keskustelua ja kansalaisvaikuttamista. Myös me allekirjoittaneet olemme huolestuneita sopimusten vaikutuksista. Jotta turvaamme jatkossa kansallisen ja demokraattisen päätäntävallan sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisessä, nämä tulisi kokonaisuudessaan sulkea sopimusten ulkopuolelle. Samoin välimiesmenettelyn sisältävästä investointisuojasta tulisi luopua. Emme halua, että yhteisiä verorahojamme käytettäisiin korvauksiin, joita ulkomaalaiset yhtiöt voisivat vaatia lakimuutoksista.

Allekirjoituksia [signaturecount id=”1″] kpl